DAF-Trucks-NV-HQ-mainbuilding

Over DAF

Bij DAF zijn we trots op elke DAF truck die de fabriek uitrijdt. Trots omdat we weten dat we een truck hebben afgeleverd waarmee de klant zijn bedrijf kan runnen. Trots omdat we weten dat chauffeurs het ongeëvenaarde comfort en rijgedrag van de truck zo waarderen. Onze liefde voor trucks is terug te vinden in elk onderdeel en elk detail. En dát is wat een DAF onderscheidt van elke andere truck.

Lees meer over DAF Trucks
 

DAF op de Nederlandse markt

DAF Trucks N.V. is een technologiebedrijf en de toonaangevende fabrikant van bedrijfsvoertuigen in Europa. DAF is een volle dochteronderneming van PACCAR Inc, wereldleider in het ontwerp en de productie van lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen. PACCAR ontwerpt en produceert ook geavanceerde dieselmotoren, is actief op het gebied van financiële dienstverlening en informatietechnologie, en distribueert truckonderdelen in het kader van zijn kernactiviteit.

> Lees meer

About DAF
 
 
 
 
 
 

Toonaangevend op milieugebied

DAF loopt voorop op milieugebied en biedt een volledig assortiment zuinige, ultraschone dieselmotoren die aan de strengste emissienormen voldoen. DAF was een van de eerste Europese truckfabrikanten die voldeed aan de norm ISO 14001 voor milieuzorg. Alle productiefaciliteiten hebben de norm 'Zero Waste to Landfill' bereikt. Dankzij de toepassing van de nieuwste en zeer geavanceerde technologieën is de nieuwe en ultramoderne cabinelakfaciliteit van DAF in Westerlo, België, het nieuwste voorbeeld van de manier waarop DAF vooroploopt op het gebied van milieuzorg en -verantwoordelijkheid.

Lees meer
 
DAF Sustainability
 
 
DAF nieuwe truck in 1952 fabriek

Geschiedenis van DAF

De geschiedenis van DAF begint in 1928 als de broers Van Doorne de basis leggen van wat nu de snelst groeiende truckfabrikant in Europa is.

Lees meer
 
PACCAR-range-XF-Euro-6-T680-579

PACCAR Inc. 

PACCAR heeft wereldwijd een toonaangevende positie op het gebied van de ontwikkeling, productie en service van kwalitatief hoogwaardige lichte, middelzware en zware trucks onder de merknamen Kenworth, Peterbilt en DAFPACCAR ontwerpt en produceert ook geavanceerde dieselmotoren, is actief op het gebied van financiële dienstverlening en informatietechnologie, en distribueert truckonderdelen in het kader van zijn kernactiviteit. 

 

Ga naar PACCAR inc.