PACCAR-Connect-Portal-Services-3840-x-866

Portal Services

Wagenparkbeheer, maar dan heel eenvoudig

De PACCAR Connect-portal is uw veilige toegangspoort tot realtime inzichten in het wagenpark. 

 

Sluit u aan

Registreer u nu of meld u aan om alle functies van PACCAR Connect optimaal te benutten. 

 
 

U hebt de leiding

De PACCAR Connect-portal is zeer gebruiksvriendelijk; u kunt gemakkelijk KPI's programmeren, rapporten selecteren en update-intervallen wijzigen. Pas de instellingen aan uw behoeften aan, dan kunt u in een mum van tijd voertuigen bewaken, analyseren en vergelijken.

Brandstofrapporten, realtime waarschuwingen en updates van de voertuigstatus zijn allemaal beschikbaar via de data-interface van het voertuig. Gebruik het overzicht van het wagenpark om de locatie en rijstatus van het voertuig te controleren. Gebruik het logboek om waarschuwingen in te stellen. Stel drempelwaarden in de dashboardoverzichten in. Bekijk historische gegevens, ritrapporten en wagenparkgebruik. Allemaal in één oogopslag.

 
PACCAR-Connect-Put-you-in-control-icon
 
 
PACCAR-Connect- Open-solution-icon

Open oplossing 

Maak een account aan voor de PACCAR Connect-portal en krijg direct toegang tot alle voertuiggegevens die u nodig hebt om uw bedrijf efficiënter te runnen. De Connect-portal is een open oplossing waarmee u alle systemen en services van partners in uw huidige activiteiten kunt integreren.

Informatie is toegankelijk via een veilig en uiterst aanpasbaar platform dat eenvoudig en intuïtief in gebruik is. Deze vertrouwde bron van gegevens biedt u betrouwbare, realtime inzichten in de prestaties van afzonderlijke trucks en uw gehele wagenpark.

 
 
New-Generation-DAF-range-XD-XF-XG-XGplus

Blijf een leven lang verbonden!

Alle Nieuwe Generatie DAF trucks worden vanaf januari 2024 standaard geleverd met PACCAR Connect. U hebt 10 jaar gratis toegang tot de Portal Services. 

 

 

Breid uw Portal Services uit

 Wilt u meer controle over uw activiteiten? 
Krijg toegang tot betrouwbare gegevens, wanneer u maar wilt.

PACCAR-Connect-Eco-Score-icon

ECO Score Card

Het evalueren van de prestaties van individuele chauffeurs is nu nog eenvoudiger; met de ECO Score Card kunt u het rijgedrag in detail vergelijken en de doelstellingen bewaken.

 
 

Wilt u uw Portal Services uitbreiden?

U hebt toegang tot onze webshop met uw PACCAR Portal-account