DAF-Dealer-for-DAF-Dealer-webpage-fw

De meerwaarde van DAF dealers

DAF Dealer Locator

Als klant van DAF kunt u rekenen op een eersteklas netwerk van meer dan 1.100 vertegenwoordigingen in Europa en daarbuiten, dat bestaat uit DAF Dealers™ en DAF Service Partners™.

Zoek een DAF-dealer

 

Een uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde dealers

 

DAF beschikt over een uitgebreid, wereldwijd netwerk van meer dan 1.100 dealers. Deze hooggekwalificeerde professionals gaan altijd een stap verder om u ongeëvenaarde verkoop- en onderhoudsondersteuning te bieden.

 

 
DAF Driver good customer

8.2

Klantbeoordeling

DAF Driver dealer locations

1.100

Dealerlocaties wereldwijd

DAF Services blue

7.000

trucks in onderhoud per dag

 
 

Ervaar het verschil


Alle aspecten van uw bedrijf

DAF dealers ondersteunen u bij alle aspecten van uw transportbedrijf. Van service, reparatie en onderhoud tot de verkoop van trucks en onderdelen, wettelijke inspecties en financiering; alles wat u nodig heeft onder één dak.

Uw truck in topconditie

DAF servicetechnici worden getraind in kwaliteit. Hun expertise, in combinatie met de nieuwste diagnose- en werkplaatsapparatuur, zorgt ervoor dat uw truck in topconditie blijft.

Professionele ondersteuning onder handbereik

Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionele verkoop- en servicedealers is er altijd een DAF-dealer in de buurt waar u terecht kunt voor deskundig advies en hoogwaardige service gedurende de gehele levensduur van uw voertuig.

Altijd vooruitdenken

Wanneer DAF dealers in een truck kijken, denken ze vooruit. Dankzij hun grondige inzicht in DAF trucks kunnen ze u waarschuwen voordat er problemen optreden.

Grotere voertuiginzetbaarheid

Zelfs met de beste wil van de wereld kunnen trucks defect raken. DAF dealers helpen u de uitvaltijd te minimaliseren door zorgvuldig onderhoud en betrouwbare onderdelen te leveren. En als u toch onderweg strandt, zorgt de pechhulp van DAF ITS ervoor dat uw truck weer snel de weg op kan.

Servicepakketten op maat

DAF servicepakketten worden op maat gemaakt. U kunt kiezen uit een compleet reparatie- en onderhoudscontract, een servicecontract of menu pricing. Voor maximale zekerheid kiest u voor een DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract; een pakket op maat dat uw maandelijkse kosten beheersbaar maakt, de inzettijd van uw truck maximaliseert en u de nodige gemoedsrust biedt.

DAF-Dealer-2017229-teaser
 

 

De meerwaarde van DAF dealers

 

Dealer advice

Deskundig verkoopadvies

De verkoopadviseurs van DAF zijn transportconsultants die hun uitgebreide kennis en geavanceerde tools inzetten om de exacte specificaties te bepalen voor de toepassing van uw truck.

DAF dealer

Hoogwaardige service

Uw DAF dealer bezit de vaardigheden en de ervaring om u te helpen bij alle reparaties en elke vorm van onderhoud. Met behulp van geavanceerde diagnoseapparatuur houden hooggekwalificeerde serviceprofessionals uw truck in topconditie.

PACCAR Parts

Altijd het juiste onderdeel binnen 24 uur

Als u een eigen werkplaats heeft, kunnen volledig daartoe opgeleide medewerkers van DAF u helpen om de juiste onderdelen te vinden. Naast DAF onderdelen levert uw DAF dealer ook meer dan 80.000 TRP onderdelen voor alle merken trucks, trailers, laadkleppen en opbouwen, evenals verbruiksmaterialen voor de werkplaats.

 
Made for DAF

Werken bij de DAF-dealer

Bij de DAF-dealer zorg je dat bij noodzakelijk onderhoud de trucks zo snel mogelijk weer rijden. Begrijp je dat onze klanten alleen geld verdienen als hun trucks onderweg zijn? Dan ben jij ‘Made for DAF'!

Kom werken bij de DAF-Dealer