Vehicle handover DAF truck
 

Deskundig verkoopadvies
en tijdige levering

DAF verkoopadviseurs worden getraind in alle aspecten van onze trucks: producten, systemen, tools en services. Het zijn transportconsultants die u met hun grondige kennis tijdens het volledige verkoopproces begeleiden.

 

Dealer advice

Een gedetailleerd beeld van uw wensen en eisen

In een eerste gesprek met een DAF verkoopadviseur neemt hij of zij de tijd om uw branche, de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, uw bedrijfsdoelen, de samenstelling van uw wagenpark en uw toepassingseisen te bespreken. Met een helder en gedetailleerd beeld van uw organisatie en behoeften kan de deskundige en ervaren DAF verkoopadviseur bepalen wat de beste truck is voor uw bedrijf.

 

Geavanceerde specificatietools

Een DAF truck wordt vervaardigd volgens uw exacte specificaties. DAF verkoopadviseurs maken gebruik van een aantal geavanceerde tools om de juiste truck voor u te configureren. Een van die tools is TOPEC, een revolutionair systeem dat rekening houdt met elk belangrijk aspect, waaronder toepassing, gewicht, afmetingen, koppelingpositie, draaicirkel, prestaties en routes. TOPEC gebruikt deze gegevens om de ideale voertuigspecificatie te bepalen, evenals opties voor reparatie en onderhoud, en financiering.

 

Gedetailleerd zakelijk voorstel

Nadat u overeenstemming heeft bereikt over de specificaties van de truck, ontvangt u een gedetailleerd zakelijk voorstel waarin de exacte voorwaarden van de deal worden uiteengezet. Dit omvat de prijs en de vereiste combinatie van reparatie- en onderhoudscontract, financieel contract van PACCAR en restwaardegarantie.


 

Tijdige levering

Zodra u de order heeft bevestigd, regelt uw DAF verkoopadviseur in samenwerking met onze afdeling Truck Logistics dat de truck op de door u gewenste datum wordt geleverd. Mocht er om welke reden dan ook vertraging optreden, dan krijgt u hiervan onmiddellijk bericht. Uw DAF verkoopadviseur houdt ook toezicht op de after-sales service.

 
DAF-Driver-training

Geavanceerde chauffeurstraining

De service van DAF eindigt niet bij de levering van uw truck. Uw chauffeur krijgt een DAF EcoDrive+ training van een door DAF gecertificeerde trainer. Door deze training kan de chauffeur de truck zo efficiënt mogelijk gebruiken en veel aandacht besteden aan voordelen van de allernieuwste on-board technologieën. Het resultaat is verlaging van het brandstofverbruik met 3% tot 5% en minder slijtage van banden en remmen. Dit verlaagt uw operationele kosten en verhoogt de inzetbaarheid van het voertuig.

Lees meer