DAF-Municipal-segment-3840x3000-v2

DAF transport oplossingen voor gemeentelijke inzet

 

Gemeentelijke diensten

Werkt altijd

 

Voertuigen voor gemeentelijke inzet opereren vaak in drukke omgevingen met soms smalle straten. Dat betekent dat wendbaarheid en veiligheid belangrijke aspecten zijn bij de aanschaf ervan. Net als de hoogst mogelijke betrouwbaarheid natuurlijk. DAF levert voor elke gemeentelijke toepassing de perfecte truck op maat. Van vuilniswagen tot veegwagen of kolkenzuiger. 

Wat de markt voor gemeentelijke toepassingen zo enorm interessant maakt, is de enorme diversiteit aan inzetten en dus voertuigen. Twee, drie of vier assen, geautomatiseerde of volautomatische versnellingsbak, korte of lange chassis, een keur aan PTO’s voor de aandrijving van de opbouw – het is niet verwonderlijk dat DAF juist ook in het segment van gemeentevoertuigen zo’n ijzersterke reputatie heeft opgebouwd.

DAF weet waar het u als wagenparkbeheerder om gaat: de hoogste betrouwbaarheid voor een maximale inzet, gunstige operationele kosten en niet te vergeten de beste werkomgeving voor uw medewerkers. Daarnaast wordt aandacht voor de leefomgeving van de inwoners van uw stad of dorp steeds belangrijker. Om zo stil mogelijk te kunnen opereren, levert DAF haar efficiënte PACCAR-dieselmotor ook in een unieke ‘Silent’-uitvoering. Bij DAF kunt u zelfs al kiezen uit een reeks aan volledig elektrische chassis – superstil en tijdens het rijden zonder enige emissies uit de uitlaat. Want die is er niet….

DAF levert maatwerk. Efficiënt maatwerk. Dat begint al bij het samenstellen van de juiste specificaties bij de DAF-dealer, die daarvoor over geavanceerde systemen beschikt. Die zal u ook wijzen op het uitgekiende programma met ‘Body Attachment Modules’. Zo wordt het chassis af fabriek voorbereid op de montage van de opbouw. Dat scheelt kosten en tijd. Uw DAF-dealer helpt u graag verder!