DAF-LongHaulage-Bulk-Transport-Application-3840x3000

Ontdek onze transportoplossingen voor bulktransport

 

Vervoer over de lange afstand

Bulk- & Tanktransport

‘Gewicht’, dat is het centrale thema binnen het bulk- en tanktransport. Hoe lichter de truck, hoe meer kilo’s of liters er binnen de wettelijk toegestane maxima, getransporteerd kunnen worden. Daar heeft DAF specifieke oplossingen voor.

De trucks van DAF staan sowieso bekend om hun gunstige voertuiggewichten voor een zo hoog mogelijk laadvermogen. En wanneer echt die laatste kilo of liter telt, dan bestaat altijd de optie om voor aluminium velgen te kiezen, voor aluminium luchtketels of een variëteit aan brandstoftanks of voor extra lichte koppelschotels.

Een bulktanker wordt vaak schuin opgetild met behulp van hydrauliek en een luchtcompressor voor het eenvoudig lossen van de goederen. Dit vraagt om specifieke chassis- en voertuigvoorbereidingen, d.w.z. met betrekking tot PTO-opties, ruimte op het chassis (voor de luchtcompressor) en voorbereidingen voor opbouw. Er is een breed scala aan DAF-voertuigen beschikbaar om te voldoen aan de specifieke behoeften van bulktransport over lange afstanden.