Specials segment

DAF transport oplossingen voor specials

 

Specials

Speciale transporttoepassingen zijn er in vele maten en soorten. Ze variëren van het bergen van voertuigen en het transporteren van bomen voor de houtindustrie tot het vervoer van exceptionele ladingen. Wat al deze toepassingen met elkaar gemeen hebben, is dat ze van de truck maatwerk vereisen. En dat biedt DAF ook in dit veeleisende marktsegment.

DAF kan maatwerk leveren, dankzij de  bijna oneindig grote keur aan chassis-configuraties, aandrijfvormen, motorvermogens maar ook cabinegroottes en niet in de laatste plaats PTO’s voor de aandrijving van bijvoorbeeld hefinstallaties of kranen. Het specificeren van elk voertuig in dit segment begint met het zorgvuldig bepalen van de exacte inzet. Wat zijn de belangrijkste eisen die u er aan stelt? Op basis daarvan bepaalt de DAF-dealer samen met u hoe  de perfecte truck er  voor u uitziet. Daarbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde software en systemen.

Afhankelijk van de inzet kan gekozen worden voor een betrekkelijk licht of juist extra zwaar chassis. Met enkele aandrijving voor het bergen van personenauto’s of dubbele tandem-aandrijving voor wanneer er in de bossen boomstammen geladen moeten worden. Dubbele voorassen wanneer er achter de cabine een kraan komt of juist een extra as achter – al dan niet gestuurd – ook voor speciale toepassingen is DAF uw partner in business.

Daarbij biedt de DAF u een groot aantal diensten die u maximale inzet en bedrijfszekerheid garanderen: een dicht en professioneel dealernetwerk door heel Europa, een eersteklas onderdelenvoorziening van PACCAR Parts, een rijk programma aan DAF Multisupport Reparatie & Onderhoudscontracten en financieringsvormen die – net als de truck – volledig op uw specifieke situatie is afgestemd.