DAF-International-Truck-Service

Hulp onderweg

DAF International Truck Service (ITS)

Wij zijn er voor u wanneer u ons nodig heeft. Het maakt niet uit of het dag of nacht is. Waar u ook bent, wij helpen u direct weer op weg.

 

Als een chauffeur onverhoopt strandt met pech of na een ongeval, dan is het prettig te weten dat hij volledig kan vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS). Eén telefoontje naar DAF ITS is voldoende om deze service in gang te zetten, waar u zich ook bevindt in Europa. Het DAF ITS call center is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereikbaar. De ervaren ITS medewerkers bieden alle hulp en assistentie die nodig is om uw truck, met zo min mogelijk vertraging, weer op weg te helpen.

 

 
 
Transport-Efficiency-higher-vehicle-availability-rgb-outline-blue

24

uur per dag

DAF Driver truck

7

dagen per week

DAF Driver good customer

365

dagen per jaar

 
 

De voordelen van DAF ITS

  • Eén telefoonnummer voor heel Europa:+31 40 214 3000
  • ITS is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • ITS kan u te woord staan in tien verschillende talen
  • ITS helpt de chauffeur, organiseert een betalingsgarantie en regelt eventuele andere financiële kwesties
  • Toegewijde en uitstekend opgeleide monteurs zorgen ervoor dat de truck in de meeste gevallen ter plekke kan worden hersteld
  • ITS is een in-company service, gevestigd in Eindhoven in het hart van de DAF organisatie
  • Onder de service van ITS valt niet alleen de reparatie van het voertuig, maar ook de trailer of de opbouw
  • Om snelle en efficiënte hulp te kunnen garanderen kan ITS vertrouwen op ruim 1100 DAF-dealers en servicepunten in Europa
  • ITS informeert eventueel het thuisfront van de chauffeur en houdt uw onderneming op de hoogte van de vorderingen van de reparatie
  • ITS doet alles wat nodig is om een gestrand voertuig weer op weg te helpen met zo min mogelijk vertraging
 
 

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u ergens in Europa met pech komt te staan, belt u met de International Truck Service. U legt ons uit waar u staat, wat het probleem is en hoeveel kilometer u op de teller heeft staan. Vervolgens bellen wij allereerst uw thuisdealer met de vraag of hij garant wil staan voor u als DAF-klant, door middel van een betalingsgarantie. Die wordt over het algemeen, tot € 1250, probleemloos aan ons gegeven. Vervolgens benaderen wij de dichtstbijzijnde DAF-dealer in het land waar u met pech staat waardoor u binnen no-time zicht hebt op een oplossing.

DAF-International-Truck-Service

Wat u kunt verwachten

Tussentijds houden we u keurig op de hoogte. Zo bellen we u om te laten weten binnen hoeveel tijd u hulp kunt verwachten. Over het algemeen is er binnen 6 uur iemand ter plaatse om uw truck te repareren of weg te slepen. Maar het uitgangspunt is altijd: zo snel mogelijk. Wordt uw truck weggesleept en blijkt dat een onderdeel wat langer op zich laat wachten? Dan bekijken we voor u de mogelijkheden tot vervangend vervoer. Een eventuele verrekening vindt achteraf plaats via uw eigen DAF-dealer, zodat u snel weer de weg op kunt.

 
 
 
 
DAF Internationaltruck services

Wij spreken uw taal

Bij DAF spreken wij niet alleen úw taal, maar ook die van anderen! En dat is in geval van een taalbarrière wel zo praktisch. Wat uw situatie ook is en waar u ook langs de kant van de weg staat: onze specialisten bij de International Truck Service staan dag en nacht voor u klaar. We zijn er voor alle Europese DAF-rijders, van chauffeurs tot planners, die internationaal of buiten openingstijden van de dealer stranden. Of u nu met levend vee stilstaat of met gekoelde voeding; binnen enkele minuten krijgt u duidelijkheid. Ook wanneer u een ander merk truck rijdt, kunt u ons altijd bellen. Wij laten niemand aan de kant staan.

 
 

Neem contact op voor vragen en advies

Door uw truck goed te onderhouden, verkleint u de kans op pech. Preventief onderhoud voorkomt onnodig stilstaan. Wilt u hier graag meer informatie over of heeft u nog vragen over de International Truck Service? Ook voor algemene vragen staan wij 24/7 voor u klaar.