scott lewis

Scott Lewis

DAF Transport Efficiency Driver - Kampioen 2018

Een buitengewoon uitdagend en lastig traject, maar wél geweldig!

 

"En dan uiteindelijk de titel winnen… ongelofelijk!"

 

De DAF Transport Efficiency Driver Challenge vond op 19 en 20 mei plaats op Millbrook Proving Ground (VK). DAF organiseert dit evenement om het jaar om de beste chauffeur van Groot-Brittannië te vinden. Na de zware voorronden bindt een select gezelschap van 20 chauffeurs de strijd aan op een extreem lastig traject. Dit jaar was het Scott Lewis van Best Connection die eerste werd.

In de nieuwste DAF trucks kregen de deelnemers een reeks uitdagingen gepresenteerd, bedoeld om hun vaardigheden te testen, zoals rijvaardigheid en kennis van de weg en het voertuig. "Het was fantastisch", zegt Scott Lewis, die in 2016 zijn groot rijbewijs haalde.

“De druk was hoog en de concurrentie was zwaar. Het was geweldig om tegen zulke goede chauffeurs te rijden. We werden van tevoren gewaarschuwd dat het traject lastig zou zijn en daar was geen woord van gelogen", vervolgt Scott. “.We moesten de tests bovendien in verschillende voertuigen en in verschillende situaties uitvoeren. En dat maakte het nog zwaarder.”

“Het was een fantastisch evenement, voegt Scott eraan toe, iedereen van DAF Trucks presteerde uitmuntend. En wat de nieuwe DAF modellen betreft: de nieuwe trucks lopen soepel, de motoren reageren extreem snel en de cabines zijn ruim en comfortabel. Kortom: de droom van elke chauffeur!”.

scott lewis
ProudDAF
 

Andere verhalen: