Foto Van Osselaer DEF

Van Osselaer Peter & Co

“DAF Driver Training maakt chauffeurs niet allen zuiniger maar ook sneller.”

Peter Van Osselaer, zaakvoerder Van Osselaer Peter & Co

 

100%-SCORE DANKZIJ DAF DRIVER TRAINING

Van Osselaer Peter & Co ziet gemiddeld verbruik dalen.

ZUINIGHEID EN COMFORT

Van Osselaer Peter & Co uit Dendermonde legt zich al jaren toe op transport en logistiek van voornamelijk ADR-goederen en gebruikte batterijen. De DAF CF bakwagen vormt hierbij hét ideale werkinstrument, dat zuinigheid koppelt aan comfort en veiligheid.

TERUGVERDIENEFFECT

De transporteur maakte enige tijd geleden kennis met de gecertificeerde DAF opleiding van Transport Academy: “Een cursus ecodriving is verplicht binnen de permanente chauffeursopleidingen in het kader van de Code95-wetgeving. Het is echter een training die zich terugverdient.” De chauffeurs van Van Osselaer Peter & Co bleken immers niet alleen bijzonder enthousiast over de afwisseling van het theorie met het praktijkgedeelte, maar toonden zich na de opleiding merkelijk zuiniger achter het stuur. Enkele van hen behaalden zelfs een 100%-score tijdens het praktijkgedeelte!

ÉÉN MET JE TRUCK

“Opvallend genoeg staat die zuinigheid hun strikte levertermijnen niet in de weg, aangezien ook hun effi ciëntie na de opleiding hoger bleek te liggen. Zo ontstaat een win-win situatie”, verduidelijkt Peter Van Osselaer. Dat DAF Trucks België en haar concessiehouders deze opleiding bovendien gratis aanbieden aan wie een nieuwe truck koopt, doet voor de ondernemer uit Dendermonde het complete plaatje kloppen: “Hierdoor slaag je er immers in de zuinigheid van de DAF CF echt te maximaliseren en je chauffeur één te laten worden met zijn voertuig.”

Peter Van Osselaer, zaakvoerder Van Osselaer Peter & Co

 

Foto Van Osselaer DEF Round
 
 

Andere verhalen: