De meest veelzijdige truck op de weg 

Regionaal, nationaal of internationaal transport. Vlak asfalt of ruw terrein. De DAF CF-serie voelt zich overal thuis. Hij is leverbaar als bakwagen of trekker. Met twee, drie of vier assen. De CF presteert uitstekend binnen alle toepassingen: van bulk-en tanktransport tot zware inzet in de bouw, van het ophalen van huisvuil tot reguliere distributie.

  • Laagste brandstofverbruik in zijn klasse
  • Hoger koppel bij lagere toerentallen
  • Hoge laadvermogens
  • Onderhoudsintervallen tot 200.000 km
  • Eersteklas opbouwvriendelijkheid
  • DAF Connect fleet-managementsysteem voor de hoogste transportefficiency
 
DAF CF DTE

DAF Transport Efficiency vormt de basis van Pure Excellence

De DAF CF biedt het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Een hoger koppel bij lagere toerentallen, gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen, zeer efficiënte achterassen, geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen resulteren in een tot 7% lager brandstofverbruik op lange ritten. Brandstofbesparingen die u helpen uw operationele kosten te verlagen.

 
fuel consumption

7

% lager brandstofverbruik

Additional payload

100

kg extra laadvermogen

Service check up

200.000

km onderhoudsinterval

 
Fuel efficiency

Hogere laadvermogens

De DAF CF is lichter dan ooit. Hierdoor zijn hogere laadvermogens mogelijk die bijdragen aan uw rendement. Een nieuw, zeer efficiënt en ultra-compact systeem voor de nabehandeling van uitlaatgassen (Emission Aftertreatment System, EAS) levert 50 kg gewichtsbesparing op. Ook de geoptimaliseerde motoren en aanpassingen aan het chassis dragen bij aan een verdere reductie van het eigengewicht. Afhankelijk van de asconfiguratie leveren deze verbeteringen een gewichtsbesparing tot 100 kg op. De DAF CF kan meer lading vervoeren, wat van grote waarde is in toepassingen zoals distributie, waarbij elke kilogram telt.

Maximale voertuigbeschikbaarheid

De CF staat bekend om zijn hoge betrouwbaarheid. De nieuwe elektrische en elektronische architectuur verbetert de indrukwekkende prestaties op dit gebied nog verder. De bedrading en aansluitingen zijn verbeterd en vereenvoudigd voor optimale betrouwbaarheid, en bieden tegelijkertijd ongekende flexibiliteit als het gaat om het aansluiten van componenten. Dit alles staat garant voor maximale voertuigbeschikbaarheid en minimale bedrijfskosten. Er zijn onderhoudsintervallen mogelijk tot maar liefst 200.000 kilometer!

 
 
 

 

De DAF CF in meer detail

 

DAF CF
Exterieurdesign

Tal van design-elementen maken de DAF CF tot een aantrekkelijke truck voor het oog. Het perfecte visitekaartje voor uw onderneming!

DAF CF
De nieuwe maatstaf in chauffeurscomfort

Omdat de DAF CF de meest veelzijdige truck op de markt is, zijn er vele mogelijkheden om de cabine aan te passen aan persoonlijke wensen en specifieke transportbehoeften.

 
DAF XF
Excellente aandrijflijnen

Tot 7% brandstofbesparing realiseren en daarmee een 7% lagere uitstoot van CO₂ begint bij
de juiste aandrijflijn voor uw toepassing.

DAF CF
De perfecte basis om op te bouwen

De DAF CF biedt een ongeëvenaarde variëteit aan chassisconfiguraties, of u het voertuig nu wilt uitrusten met een haakarmsysteem, open laadbak, gesloten opbouw of welke andere opbouw dan ook.

 
DAF 3D truck configurator

DAF Truck Configurator

Efficiency begint bij de keuze van de juiste truck, afgestemd op uw specifieke toepassing. Configureer uw cabine, kleur, exterieur, aandrijflijn, chassis en meer met de 3D DAF Truck Configurator.

Configurator starten
 
 

Onze DAF dealers staan u met raad en daad terzijde 

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom bieden onze DAF dealers een complete oplossing voor transport middels een reeks professionele diensten en helpen zij u het juiste voertuig te kiezen, de financiering te regelen en uw wagenpark in topconditie te houden.

DAF Connect visual

Connect diensten

Het DAF Connect platform voor wagenparkbeheer biedt u real-time inzicht in de prestaties van uw chauffeurs, voertuigen en logistieke processen. Deze informatie is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar online beschikbaar en helpt uw voertuigbeschikbaarheid te verhogen, uw operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren.

Lees meer