DAF-chauffeurs-training-Les-truck-auto

DAF Driver Training

Haal méér uit uw DAF truck met een DAF Driver Training

Download brochure
 

Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen. Maar niet elke vorm van nascholing heeft dezelfde kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF-voertuig optimaal worden bijgeschoold, heeft DAF een landelijk netwerk opgezet van 25 DAF Driver Training Partners. De instructeurs zijn door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om voor u de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen.

 
DAF-Driver-training
 
 
DAF-Driver-Training-logo-DAF-Partners-640-1

De meerwaarde van DAF Driver Training Partners:

  • Rijstijltrainingen met de nieuwste DAF Euro 6 voertuigen
  • Door DAF opgeleide chauffeurstrainers
  • Altijd actuele kennis van het voertuig
  • Jaarlijkse evaluatie door DAF Driver Academy 

Kostenbesparingen

Een Driver Training door een DAF Driver Training Partner kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schades vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af. Genoeg redenen om snel te starten!

Download de brochure
 
 

35 uur verplichte nascholing

DAF Chauffeurstrainingen zijn officieel gecertificeerd volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid die sinds 1 maart 2008 voor het beroepsgoederenvervoer van kracht is. Hiermee tellen de DAF chauffeurstrainingen mee voor de verplichte 35 uur training die chauffeurs elke vijf jaar minimaal moeten krijgen. Ten minste zeven uur hiervan moet worden besteed aan het optimaliseren van de rijstijl.

U kunt zich aanmelden voor de DAF Driver Training HNR via onze DAF driver training partners.

Transport-Efficiency-lower-fuel-consumption-rgb-outline-blue
 
 

DAF voucher ontvangen?

 

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvangt u nu een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (Code 95). Deze voucher ter waarde van € 350,- kunt u inwisselen bij een van de verkeersscholen voor een rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (HNR), geldend voor 7 uur praktijk volgens de code 95.

DAF Driver Training Partners
 
Voucher
 

Gerelateerde informatie