DAF CF FAW industrial waste
 

DAF CF FAW (8x4)

WERKT ALTIJD

 
  • Uiterst wendbaar, dankzij een kleine draaicirkel
  • Ideaal voor zware deelladingen
  • Uitstekende tractie, dankzij de dubbel aangedreven tandem
 

De 8x4 tridem maakt de CF FAW tot een uiterst flexibel voertuig, en zorgt ervoor dat deze gebruikt kan worden in een groot aantal verschillende toepassingen. Het voertuig combineert een hoog laadvermogen met een zeer hoge wendbaarheid.

Het dubbel aangedreven tandem geeft bovendien voldoende tractie, ook in minder begaanbare omstandigheden. De gestuurde, hefbare naloopas zorgt voor extra tractie wanneer deze wordt geheven en zorgt voor een hoge wendbaarheid wanneer deze voor het vervoer van zware deelladingen niet geheven is. De naloopas met een statische belasting van 26 ton is geschikt voor zware container-afzetsystemen. Daarnaast is de CF FAW zowel met een 9 of zelfs een 10-tons vooras leverbaar, waardoor ook zware opbouwen zoals laadkranen direct achter de cabine mogelijk zijn.

 

 
Configureer uw voertuig
 
 
 
DAF-CF-FAD-Construction-main-visual-STS_9572

DAF Uptime Plus voor Construction

Tijd is geld binnen de bouwsector, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding

 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor industrieel afval