DAF CF FAD
 

DAF CF FAD Construction (8x4)

WERKT ALTIJD

 
  • Hoge bodemvrijheid en hoge maximale oploophoek
  • Hoog laadvermogen
  • Uitstekende off-road eigenschappen
 

De solide en robuuste aard van CF FAD Construction houdt in dat het een populair voertuigchassis is voor zand- en grindtoepassingen zoals kippers. Dit is te danken aan de 8x4-asconfiguratie die een maximaal (wettelijk toegestaan) laadvermogen biedt, terwijl een hoge mate van manoeuvreerbaarheid op moeilijk terrein gehandhaafd blijft.

Robuuste bumpers en een robuust chassis zijn andere ontwerpkenmerken, en de krachtige aandrijflijn zorgt voor een optimale inzetbaarheid en beschikbaarheid in elke omgeving of situatie. Verdere verbeteringen zijn aangebracht in de wielbasis met een, speciaal voor kippers, extra korte achteroverbouw. In combinatie met off-road versnellingsbak-software en voertuigvoorzieningen voor gemakkelijke plaatsing van de opbouw, is het duidelijk waarom de CF FAD Construction voor elke zand- en grindtoepassing een optimaal voertuigchassis is.
 
Configureer uw voertuig
 
 
 
DAF-CF-FAD-Construction-main-visual-STS_9572

DAF Uptime Plus voor Construction

Tijd is geld binnen de bouwsector, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding

 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor zand en grind