DAF Connect Webshop

DAF Connect Webshop

Beheer uw abonnementen met slechts één muisklik

 

DAF Connect Webshop

Een nieuwe functie in de DAF Connect Portal is een webshop waarmee u uw DAF Connect-abonnementen met slechts één muisklik kunt beheren. Hierdoor kunnen contracten worden verlengd met extra services online, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Ook kunnen DAF Connect-toepassingen van derden snel via de portal worden aangeschaft.

 

 

DAF Data Packs

Via de DAF Connect Webshop kunt u maand- of jaarabonnement bestellen voor DAF Data Packs. Zo kunt u niet alleen uw eigen logistieke procesgegevens aanvullen met DAF Connect-gegevens zoals de beschikbaarheid van voertuigen, het brandstofverbruik en de rijprestaties, maar ook de input van systemen van derden integreren. Hierdoor hebt u –altijd en overal inzicht in de prestaties van individuele trucks, wagenparken, chauffeurs en logistieke processen.

De DAF Data Packs zijn gebaseerd op rFMS-standaarden, zodat ze kunnen worden gebruikt op al uw trucks en geïnstalleerde hardware.

 

DAF Basic Data Pack

Het Basic-pakket draait op rFMS 1.0 en uploadt om de 5 minuten verschillende gegevenselementen naar uw database voor wagenparkbeheer. 

DAF Advanced Data Pack

Het Advanced Pack gaat nog een stap verder en biedt rFMS 2.0-gebruikers informatie over veel meer gegevenselementen, waaronder real-time uploads van triggers zoals contact aan/uit, PTO ingeschakeld, toepassing van derden in gebruik.

 
 
Jorg
"De webshop maakt het beheer van abonnementen en apps van derden heel eenvoudig. Op het online dashboard ziet u in één oogopslag welke toepassingen beschikbaar zijn voor aankoop of uitbreiding."

Jorg Wijnands
Manager Marketing bij DAF Connect
.

 

 

Toepassingen van derden

In de DAF Connect Webshop vindt u ook een breed scala aan toepassingen van derden. Dankzij het DAF Connect Open Platform kunnen derden, zoals leveranciers van fleet-managementsystemen en bandenfabrikanten, rechtstreeks gegevens ophalen uit Connect. Dit vermindert het aantal dure hardwaremodules in het voertuig en maakt plug-and-play-integratie mogelijk, waardoor de totale eigendomskosten voor u worden verlaagd.

 

Een centrale gegevensbron

Het DAF Connect Open Platform illustreert de grote voordelen van DAF Connect ten opzichte van andere wagenparkbeheersystemen. Het biedt toegang tot één centrale gegevensbron, waardoor de integratie van essentiële gegevensstromen van derden en input enorm wordt vereenvoudigd. Op basis van betrouwbare partnerschappen tussen derden en DAF, maakt het een eenvoudige integratie mogelijk met bestaande Fleet Management Systemen (FMS) of Transport Management Systemen (TMS), die reeds in uw bedrijfsactiviteiten zijn opgenomen.

 

Meer weten over DAF Connect?

Ongeacht uw transportactiviteiten en uw locatie in Europa, DAF Connect begeleidt u naar hogere winstgevendheid. Vul het contactformulier in en uw DAF dealer neemt contact met u op.


Neem contact op
 
DAF-Connect-CTA-Contact-2
 
DAF Connect

DAF Connect in detail

DAF Connect is een platform dat is ontwikkeld met als uitgangspunt hogere voertuigbeschikbaarheid, lagere operationele kosten, betere logistieke efficiency en maximale flexibiliteit voor u. Via de DAF Connect Portal ziet u direct de informatie die voor uw onderneming belangrijk is, ongeacht de omvang van uw wagenpark.

Lees meer over DAF Connect