Download
  • zaterdag 25 september 2021
  • Eindhoven
 

DAF introduceert de nieuwe DAF Oliestandaard

De introductie van de baanbrekende DAF trucks van de nieuwe generatie is de perfecte gelegenheid om tegelijkertijd een nieuwe norm voor motorolie te definiëren. Maak kennis met de ultieme motorolie voor optimale motorprestaties en bewezen brandstofbesparing.

 
Image_oil
 

De nieuwe DAF Oliestandaard heet PSQL 2.1 E (standaard onderhoudsinterval). Voor verlengde onderhoudsintervallen voegt DAF het achtervoegsel 'LD' (Long Drain) toe. De PSQL 2.1 E-norm is gebaseerd op 10W-30 motorolie. Dit is het smeermiddel dat in elke nieuwe DAF truck zal worden gebruikt. In combinatie met de nieuwe PACCAR MX-11- en MX-13-motoren en andere innovaties levert deze motorolie een ongeëvenaarde voertuigefficiëntie en een aantoonbaar lager brandstofverbruik op.

Door en door getest
De specificaties van de nieuwe DAF Oliestandaard zijn grondig getest op zeven prestatiegebieden. De conclusie? De PSQL 2.1 E-norm overtreft de ACEA-normen op elk gebied. Hierdoor is motorolie die is goedgekeurd conform PSQL 2.1 E de meest duurzame en kostenefficiënte keuze.

PSQL 2.1 E en PSQL 2.1 E LD
• De aanbevolen motorolie voor uw DAF trucks
• Voor optimale motorprestaties en bewezen brandstofbesparing
• Ook geschikt voor trucks van andere merken dan DAF
• Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en Europese normen

Uw wagenpark verdient de beste motorolie. Vraag daarom bij elke servicebeurt naar de nieuwe DAF Oliestandaard.