Download
  • zaterdag 27 maart 2021
  • Eindhoven
 

Het meest complete assortiment, inclusief originele SAF-Onderdelen

De DAF Webshop is de plek voor alle onderdelen. Naast originele DAF Onderdelen beschikken we over meer dan 80.000 TRP Onderdelen voor alle merken trucks, trailers, laadkleppen en opbouwen. De DAF Webshop is ook uw One Stop Shop voor originele SAF onderdelen.

 
The-full-range-including-genuine-SAF-parts
 

SAF loopt al jaren voorop als fabrikant van hoogwaardige assen, ophangingssystemen, steunpoten, koppelschotels en koppelpennen. Het volledige SAF assortiment, inclusief complete assen en los geleverde assen, is nu verkrijgbaar via de DAF Webshop. Eenvoudige as- en productidentificatie heeft het bestelproces nog verder vereenvoudigd. Productidentificatienummers zorgen ervoor dat u altijd de juiste onderdelen krijgt.

De one-stop-shop voor uw traileronderdelen
• Compleet assortiment SAF onderdelen in de DAF Webshop
• Eenvoudige as- en productidentificatie
• Scherp geprijsde TRP Vervangingsdelen voor trucks en trailers van alle merken, waaronder remdelen, bumpers, verlichting, sjorbanden en luchtslangen.

Full service-oplossingen van uw DAF-dealer
Als DAF-dealer zijn wij uw betrouwbare partner voor onderhoud of revisie van uw trailer en vervanging van trailerassen. Onze hooggekwalificeerde werkplaatsprofessionals beschikken over de expertise om de optimale inzetbaarheid en beschikbaarheid van uw wagenpark te garanderen. Bekijk ons complete assortiment in onze TRP Catalogus of neem contact op met uw dealer. 


Bekijk ons complete assortiment in onze TRP Catalogus of neem contact op met uw dealer.