St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99375
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99377
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99408

St van den brink

De nieuwe CF en XF rijden soepel, schakelen goed, hebben een mooi koppel bij lage toerentallen en het brandstofverbruik is laag.

 

Het wagenpark van St vd Brink bestaat uit circa 500 trucks en is daarmee ongetwijfeld een van de grootste in Nederland. De eerste New CF en New XF werden vorig jaar aan het wagenpark toegevoegd en eigenaar Alex van den Brink is bijzonder blij met de trucks. "De nieuwe generatie DAF trucks is niet alleen extreem zuinig wat brandstof betreft, maar helpt ons ook om goede chauffeurs te behouden op deze problematische arbeidsmarkt."

 

 

Alex van den Brink - eigenaar

Het familiebedrijf werkt al een groot aantal jaren met plezier samen met DAF. Van den Brink: "Beide partijen vertrouwen elkaar volkomen. De bewering van DAF dat we met de New CF en XF 7% brandstof zouden kunnen besparen, was echter moeilijk te geloven. Maar in de praktijk klopt het helemaal. We besparen zelfs meer dan 7%, wat een jaarlijkse besparing oplevert van een miljoen liter brandstof, of een miljoen euro."


Maar er is nog een andere reden waarom het bedrijf zo enthousiast is over de New CF en New XF. "Het is momenteel erg lastig om goede chauffeurs te krijgen en te houden. Als we de nieuwste generatie DAF trucks kopen, maken we hen erg blij."

 
St-van-den-brink-owner-Alex-van-den-Brink
 
 
St-van-den-brink-Harry-van-der-Bunt
 

Chauffeur Harry van der Bunt

Chauffeur Harry van der Bunt is in de wolken met zijn nieuwe XF: "Met een geweldige truck zoals deze heb je veel meer plezier in je werk. De truck is echt stil en maakt mijn werk een stuk gemakkelijker. Ik ben veel relaxter als ik op mijn bestemming aankom. Mijn XF is fantastisch." Zijn collega Frank Hop voegt eraan toe: "Het is absoluut een product van topkwaliteit. Dat voel je. Dat merk je. Het schakelen gaat soepel, de toerentallen blijven laag. Ik ben trots op mijn New CF."

Bezoek de website van St. van den Brink