DAF XF Truck of the Year Northern Ireland

DAF XF uitgeroepen tot ‘Truck of the Year’ in Noord-Ierland

 
  • vrijdag 5 oktober 2018
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

De DAF XF is uitgeroepen tot 'Truck of the Year' van Noord-Ierland. Dat gebeurde tijdens de Export & Freight Transport & Logistics Awards 2018; hét belangrijkste transport evenement van Noord-Ierland.

 

Het is de vierde Europese prijs die de DAF XF ontvangt sinds hij – samen met de veelzijdige CF-serie – door 23 internationale journalisten werd verkozen tot 'International Truck of the Year 2018'. Eerder dit jaar ontving de DAF XF, die bij uitstek wordt ingezet voor zwaar transport en transport over lange afstanden, ook nationale Truck of the Year-prijzen in Polen, Slowakije en Slovenië.

De belangrijkste onderscheiding van Noord-Ierland werd toegekend door een jury van Noord-Ierse transportondernemers en experts. De jury noemde het vlaggenschip van DAF “een duidelijke winnaar met topscores op het vlak van prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid voor de chauffeur, bestuurderscomfort en brandstofefficiëntie.” Bovendien onderscheidt het uitgebreide DAF dealernetwerk zich door een hoogstaande aftersales-ondersteuning, stelt de Jury vast. “Ook wordt de DAF XF standaard geleverd met een groot aantal innovatieve functies. Al die eigenschappen samen zorgen ervoor dat deze truck in zijn klasse toonaangevend is in transportefficiëntie.”

 

DAF XF Truck of the Year 2018 in Northern Ireland
 
 
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

DAF Corporate Communications:

Rutger Kerstiens

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com