DAF LF Fleet Truck of the Year 2019 in the UK

DAF LF bekroond tot ‘Truck of the Year 2019’ in de UK

DAF Trucks uitgeroepen tot ‘Manufacturer of the Year 2019’

 
  • dinsdag 15 oktober 2019
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

De DAF LF is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Truck of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse Commercial Fleet Awards. Bovendien ging de prijs ‘Manufacturer of the Year’ eveneens naar DAF Trucks. Beide awards werden toegekend op basis van een stemming onder lezers van het Commercial Fleet magazine, bestaande uit onder meer professionals uit de Britse transportsector.

 

Ook in 2017 en 2018 werd de Truck of the Year award toegekend aan de DAF LF, terwijl diezelfde range lichte bakwagens van DAF in 2016 al werd uitgeroepen tot ‘Urban Delivery Truck’. Ondanks de zware concurrentie, is de DAF LF in de UK ongekend populair. Niet alleen vanwege zijn veelzijdigheid, brede inzetbaarheid en betrouwbaarheid, maar ook omdat de aftersales van DAF door de eigenaren en wagenparkbeheerders wordt geroemd.

“Deze hattrick voor de LF geeft enorm veel voldoening”, stelt Richard Zink, Directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks. “De award is het bewijs van de uitzonderlijke veelzijdigheid van onze allrounder. Het feit dat deze prijs wordt toegekend op basis van de feedback van eigenaren en wagenparkbeheerders is bijzonder belangrijk. Er is immers niemand die de prestaties van onze producten en diensten beter kan beoordelen dan degenen die er dagelijks van afhankelijk zijn. Ze verwachten niets minder dan de hoogste productiviteit en betrouwbaarheid én een maximale uptime. En natuurlijk verdient ons fantastische DAF-dealernetwerk alle eer voor het leveren van ongeëvenaarde aftersales.”

 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

DAF Corporate Communications:

Rutger Kerstiens

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com