• dinsdag 26 november 2019
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks opent tweede dealer in Parijs

Strategisch gelegen in het noorden, bij (inter)nationale transportroutes

DAF Trucks versterkt zijn aanwezigheid in de regio Parijs met de opening van een state-of-the-art dealer in Louvres, net ten noorden van de Franse hoofdstad. De opening van de volledig nieuwe vestiging voor zowel de verkoop van trucks en onderdelen als voor truckonderhoud volgt op de ingebruikname van een nieuwe DAF-dealer in Massy, aan de zuidkant van Parijs, in 2017.

 
DAF Trucks opens second Paris dealership - Louvres
Het nieuwe state-of-the-art dealerbedrijf DAF Trucks Paris biedt DAF-klanten de hoogste kwaliteit op het gebied van ondersteuning en service.
 

De nieuwe vestiging van DAF Trucks Paris in Louvres ligt strategisch: vlak langs de snelweg A1 van Parijs naar Lille, nationale transportroutes, logistieke centra en vliegveld Charles de Gaulle.

Het pand van de nieuwe Parijse DAF-dealer is 3,400 m2 groot. Naast een verkoopafdeling voor zowel nieuwe als gebruikte trucks kent het ook 14 servicestations die uitgerust zijn met de meest geavanceerde apparatuur. Verder biedt DAF Trucks Paris een uitstekende onderdelenvoorziening en staat het klanten terzijde met een compleet pakket diensten van PACCAR Financial. Het team van de nieuwe Parijse dealer wordt geleid door Lionel Bozian, voormalig Sales Director van DAF Trucks France. Zijn team streeft ernaar klanten de hoogste kwaliteit en de beste persoonlijke ondersteuning te geven.

“Dit is alweer de tweede dealer van DAF Trucks in Parijs en dat benadrukt onze ambitie om ons professionele netwerk DAF dealers in Frankijk verder uit te breiden”, stelt Richard Zink, lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks en verantwoordelijk voor marketing en sales. “De vestiging ligt strategisch en verleent niet alleen uitstekende service aan DAF-klanten uit de Parijse regio, maar ook aan alle transporteurs die de stad op hun routes passeren. De ingebruikname van de vestiging in Louvres is belangrijk ter ondersteuning van DAF’s aanhoudende groei in Frankrijk.” 

 

 
 

Perscontacten

Bent u journalist en heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications

Tel: +31 (0)40 214 2874
E-mail:   rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

Voor algemene vragen over DAF, kunt u contact opnemen via:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com