Hallam-Express-receives-keys-of-10000th-DAF-truck-with-as-factory-PACCAR-body

Leyland bouwt 10.000e DAF truck met opbouw af-fabriek

 
Download
  • woensdag 4 maart 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Bij Leyland Trucks in Groot-Brittannië kwam de 10.000e DAF truck met 'PACCAR body' van de speciaal daarvoor ontwikkelde productielijn. Het is een belangrijke mijlpaal voor Leyland’s eigen opbouwprogramma, dat het ontwerpen, fabriceren en installeren van gesloten opbouwen omvat, inclusief de aerodynamische Aerobody.

 

Het programma van PACCAR-opbouwen is uniek in de truckindustrie en beschikbaar voor de DAF LF en DAF CF met een 4x2 bakwagenchassisAl sinds de introductie van het programma in 2007 maken vooraanstaande klanten zoals het Britse Royal Mail gebruik van deze mogelijkheid.

Binnen het speciale programma zijn gesloten opbouwen en opbouwen met schuifzeil beschikbaar met een ruime keuze uit lengtes, hoogtes en breedtes, laadkleppen en bijvoorbeeld ook verlichting. Daardoor kan DAF altijd aan klantspecifieke wensen voldoen. Zelfs het voorzien van de juiste kleurcombinaties en bestickering behoort tot de mogelijkheden die af fabriek geboden worden.

De Britse transporteur Hallam Express uit Sheffield heeft het 10.000e voertuig in ontvangst genomen – een 12 tons DAF LF 180 met schuifzeilopbouwWe zijn erg blij dat het mogelijk is om via onze DAF-dealer een compleet voertuig samen te stellen en aan te schaffen, stelde David Simpson, Managing Director van Hallam Express. Deze af-fabriek oplossing garandeert een uitstekende kwaliteit en verkort de doorlooptijd bij de bestelling van het complete voertuig aanzienlijk. Het is een echte one-stop-shop service.” 

 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

DAF Corporate Communications:

Rutger Kerstiens

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com