Download
  • donderdag 9 juli 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Nieuwe DAF Used Trucks Centre in Praag geopend

Keuze uit meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde voertuigen

DAF Trucks heeft in Praag een nieuw DAF Used Truck Centre geopend. Het onderstreept DAF’s ambitie om zijn Used Truck Network in Europa verder te versterken. De nieuwe vestiging ligt direct aan de Praagse Ring (D0, afrit 19) en heeft altijd meer dan 200 jonge gebruikte DAF-trucks op voorraad. Met de opening speelt DAF in op de groeiende marktvraag naar jong-gebruikte DAF trucks in de Tsjechië én daarbuiten.

 
DAF-Used-Truck-Center-Prague
 

Zoals overal, blijft ook in Oost-Europa de vraag naar trucks van DAF toenemen. Dat geldt voor zowel nieuwe als voor bijna-nieuwe voertuigen. De trucks die in het nieuwe Praagse DAF Used Truck Centre worden aangeboden, zijn zorgvuldig geselecteerd en rechtstreek afkomstig van DAF, PACCAR Financial en PacLease.

First Choice: volledige fabrieksgarantie

Bijna alle voertuigen die het DAF Used Truck Centre in Praag aanbiedt, dragen het First Choice-label. Omdat DAF zijn trucks ontwikkelt om minstens 1,6 miljoen kilometer af te leggen, hebben ze nog een heel leven voor zich: ze zijn nog geen vijf jaar oud, hebben hooguit 600.000 kilometer op de klok en zijn altijd optimaal onderhouden. Bovendien hebben First Choice trucks een uitgebreide technische controle op meer dan 200 punten ondergaan, verkeren ze in een uitstekende staat en kunnen ze optioneel worden voorzien van een volledige garantie of een garantie op de aandrijflijn. Verder behoren zowel financiering via PACCAR Financial als een MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

‘Een succesformule’

Naast de ongeveer 200 Europese DAF-dealers die First Choice gebruikte DAF trucks verkopen, zijn er in Europa al drie gespecialiseerde: DAF Used Truck Centres; in Boedapest, Warschau en Lyon.

“Ons nieuwe Used Truck Centre in Praag richt zich volledig op de verkoop van jong-gebruikte DAF trucks”, legt Gerrit-Jan Bas, managing director PACCAR Financial Europe en verantwoordelijk voor DAF Used Trucks, uit. “Het samenbrengen van een groot aantal kwalitatief hoogwaardige DAF truck occasions blijkt een succesformule. Bij de Used Truck Centres tref je een groot assortiment aan van jong-gebruikte pure excellence DAF trucks, in allerlei uitvoeringen en met uiteenlopende specificaties. Stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door lage bedrijfskosten, toonaangevende betrouwbaarheid en het hoogste niveau van chauffeurscomfort.”

De voertuigen die op dit moment beschikbaar zijn in het Praagse DAF Used Truck Centre, zijn te vinden op www.dafusedtrucks.com.

 

 
 

Perscontacten

Bent u journalist en heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications

Tel: +31 (0)40 214 2874
E-mail:   rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

Voor algemene vragen over DAF, kunt u contact opnemen via:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com