DAF Bommel meubelen

DAF LF prima kameraad in meubeldistributie

 
  • woensdag 5 december 2018
  • Eindhoven
 

Meubels afleveren gebeurt vaak in woonwijken en in straten met weinig manoeuvreerruimte. Dan blijkt de DAF LF een prima kameraad. Hij is wendbaar en heeft een doordachte cabine. Twee eigenschappen waardoor de De Bommel Meubelen fan is van de LF. Het bedrijf heeft ze sinds 2011 in het wagenpark. Onlangs is een LF 210 FA van de nieuwe Euro 6-generatie ingezet, welke is geleverd door Best Trucks Barendrecht B.V.

 

“De cabine van de nieuwe DAF LF is echt heel fijn”, stelt Alex Dubbeldam, Logistiek Manager bij De Bommel Groep. “Het interieur is zeer netjes, mooi afgewerkt en compleet met veel opbergmogelijkheden, waaronder twee grote compartimenten boven de voorruit.” De Bommel Meubelen heeft gekozen voor een LF met verlengde Extended Day Cab. “De extra ruimte vinden we fijner omdat er bij ons altijd twee mensen in de cabine zitten’, aldus Alex Dubbeldam. De langere cabine biedt ook afsluitbare opbergruimtes achter de stoelen, een van 16 liter en twee van 35 liter. Verder is de LF verfraaid met lampen op het dak van de cabine en in kleur gespoten bumpers. “Samen met de tekst en de afbeeldingen van ons bedrijf erop is het echt een blikvanger.” De laatste twee geleverde trucks zijn ook voorzien van speciale afzetbakken die speciaal zijn gemaakt voor De Bommel Meubelen.

DAF Bommel meubelen

 

Onderhoud en service

Betrouwbaarheid en service zijn twee andere aspecten die voor De Bommel Meubelen belangrijk zijn. “Best Trucks doet onderhoud snel en staat direct voor ons klaar als er iets is. De LF scoort goed met verbruik. Bedieningsgemak en praktische bruikbaarheid zijn top en dat vinden we voor ons werk het meest belangrijk.”
De Bommel Meubelen heeft nu acht DAF trucks in het wagenpark van 15 voertuigen. Dat zijn zeven LF-exemplaren en een CF met aanhanger. De trucks leggen jaarlijks circa 60.000 kilometer af. De meeste ritten zijn in Nederland naar klantenadressen en tussen de diverse vestigingen. 
De Bommel Meubelen heeft een hoofdkantoor in Strijen en tien woonwinkelfilialen. Binnenkort opent de elfde in Almere. Verder is er nog een outlet store en een centraal magazijn. Ontwerp van meubelen en productie zijn volledig in eigen beheer. Het bedrijf heeft eigen meubelmakerijen. Dubbeldam: “Daarin zijn we eigenlijk uniek. In feite kunnen we alles op maat maken, zoals de klant het wil. Van boom tot compleet meubel, inclusief logistiek en transport, we doen het allemaal in eigen beheer. Dat is efficiënt en bevordert kwaliteit.”

 

 

 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

DAF Corporate Communications:

Rutger Kerstiens

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com