nieuweDAF-BosDynamics-DAFNederland-DAFXF

Bos Dyamics: DAF biedt totale ontzorging

 
Download
  • donderdag 27 juni 2019
  • Eindhoven
  • DAF Nederland
 

Voor Bos Dynamics in Ede is DAF een welkome partner in business. “DAF biedt totale ontzorging”, volgens directeur Cor-Albert Bos in reactie op een recente levering van een aantal nieuwe DAF trekkers. Dat zijn een CF 450 FT, een XF 480 FT en een XF 530 FTR 6x2 met hydraulische laadkraan. Bakker Bedrijfswagens heeft dit fraaie trio afgeleverd. Het aantal DAF trucks komt nu op 28 binnen een wagenpark van 55 eigen voertuigen.

 

“Bos Dynamics is een specialist in internationaal bouw- en papiertransport en lengtedistributie. Operational excellence en costleadership staan bij ons hoog in het vaandel”, aldus Cor-Albert Bos. “Binnen die focus past DAF prima. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan vakkundig transport van goederen voor onze klanten. Bij DAF zien we diezelfde totale ontzorging. Om die reden hebben we ook onderhoudscontracten afgesloten. Ook de financiering hebben we via DAF geregeld met PACCAR Financial. Heel prettig, we hebben eigenlijk nergens omkijken naar.”

Goed materieel voor Champions League in speciaal transport

Bos noemt ook een aantal eigenschappen van DAF die hem aanspreken. “Het is een Nederlands merk, ook dat speelt mee: betrouwbaar en goed met fraaie trucks die zijn voorzien van mooie, goed afgewerkte en stille cabines. Als je zoals wij de champions league wil spelen met specialistisch transport, dan heb je goed materieel nodig waarmee we onze chauffeurs op pad sturen. En ik kan je verzekeren: het zijn allemaal ambassadeurs van DAF geworden. Ze maken heel wat uren achter het stuur en in een DAF doen ze dat met plezier. We hebben gekozen voor zo compleet mogelijk ingerichte cabines met alle mogelijke extra’s.”

De nieuwe DAF XF 530 is de eerste trekker in het wagenpark met een laadkraan. Die wordt onder meer gebruikt voor het (ver)plaatsen van dock levellers en voor de veelal omvangrijke vracht in het lengtetransport. Dat zijn bijvoorbeeld garagedeuren tot wel 12 meter breed, complete veranda’s, pakketten hout, hekwerken of schuifpoorten. “Hierbij komt zorgvuldigheid en vakkundigheid van pas. Het gaat om minimaal verpakte en schadegevoelige vracht. Onze chauffeurs, zowel voor de heftrucks als de vrachauto’s, zijn hiervoor speciaal opgeleid.”

Uitgebreid wagenpark

Bos Dynamics heeft de beschikking over een uitgebreid en uniform wagenpark met 55 eigen trucks en circa 15 charters en 95 trailers. Het trailerwagenpark is TÜV XL-gecertificeerd en volledig voorzien van het Joloda-systeem. Daarnaast beschikken alle trailers over kooiaap-aansluitingen en is er de mogelijkheid voor dakbelading. Het werkgebied omvat Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. In deze landen is Bos Dynamics tevens volledig dekkend in het leveren van lengtegoederen met de kooiaap. Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen de jonge onderneming, die in 2011 is opgericht. De trucks leggen jaarlijks tot 135.000 kilometer af.

 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Arno Scheffer

Tel: +31 (0)40-2677740
E-mail: arno.scheffer@DAFTRUCKS.com

> Neem contact op met DAF Trucks voor overige vragen

Arno-scheffer-DAF-Nederland-contact