Download
  • woensdag 15 november 2023
  • Eindhoven
  • DAF Trucks Nederland
 

Monteurs DAF Trucks van hoog niveau

Sid Classens van TB wint nationale titel ‘Technician of the Year 2023’

Een eersteklas truck verdient eersteklas service. Onder dat motto streden de finalisten van de diverse Nederlandse DAF dealers om de nationale titel ‘Technician of the Year’. Sid Classens van TB Truck & Trailer Service Venlo wist na een pittige strijd de prestigieuze titel binnen te halen.

 
NTOY 2023 01
Het podium bij de prijsuitreiking van de National Technician of the Year met van links naar rechts Rik Papavoine (Truckland Den Bosch), winnaar Sid Classens (TB Truck & Trailer service Venlo) en Jan van Deursen (Loven Helmond)
 

Monteurs van alle DAF-dealers en -servicepunten in Nederland deden mee aan de competitie. De nationale Technician of the Year challenge werd deze week voor de Nederlandse dealers gehouden. Na een competitieve dag vol technische uitdagingen wist Sid Classens twee andere topmonteurs voor te blijven. Rik Papavoine van Truckland Den Bosch werd tweede en Jan van Deursen van Loven Helmond wist uiteindelijk beslag te leggen op de derde plaats.  

De nationale winnaars van alle Europese landen strijden samen met hun eigen service adviseur om de titel ‘European Service Team of the Year’. Die wedstrijd gaat plaatsvinden in februari 2024 bij DAF Trucks in Eindhoven.

DAF European Technician of the Year

“Professionele werkplaatsmonteurs zijn van onschatbare waarde. Daarom organiseert DAF elke twee jaar een Technician of the Year-competitie”, stelt Albert Florijn, Director Dealer Workshop Services bij DAF. “De hightech trucks van DAF zijn de beste en meest efficiënte op de markt. Ze combineren de nieuwste ultra-schone aandrijflijntechnologieën met toonaangevende digitale systemen. Om aan deze prachtige trucks te kunnen werken, moet je als technicus over uitgebreide en diepgaande technische kennis beschikken.”

Een DAF werkplaatsmonteur werkt nauw samen met de serviceadviseur. Ze zijn allebei verantwoordelijk voor de communicatie met de klant. Florijn: “Bij inname van de truck in de werkplaats is communicatie erg belangrijk. Duidelijke en vriendelijke communicatie is een vaardigheid die vaak over het hoofd wordt gezien, maar waar we bij DAF veel waarde aan hechten. Het leveren van uitstekende service en kwaliteit schuilt in de aandacht die je geeft aan zelfs de kleinste details.”

NTOY 2023 02 NL

 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Arno Scheffer

Tel: +31 (0)40-2677740
E-mail: arno.scheffer@DAFTRUCKS.com

> Neem contact op met DAF Trucks voor overige vragen