De aanschaf van een nieuwe truck

Een truck is meer dan alleen een transportmiddel: het is uw broodwinning. In dit artikel leggen we uit welke factoren belangrijk zijn bij de aanschaf van een nieuwe truck.


 

Hoeveel kost een truck?

Er is geen eensluidend antwoord op deze vraag. Er is een grote variatie in het aantal verschillende typen trucks en ook de talloze keuzemogelijkheden aan opties veroorzaken grote prijsverschillen. Het belangrijkste is dat u een truck kiest op basis van de factoren die belangrijk en waardevol zijn voor u. 

De aanschaf van een nieuwe truck

U bepaalt: wanneer u besluit een nieuwe DAF truck aan te schaffen, kunt u deze geheel naar uw eigen voorkeur samenstellen. Er zijn echter ook een aantal constante factoren, zoals de betrouwbaarheid, duurzaamheid en het kenmerkende chauffeurscomfort van een DAF. Buiten deze kernwaarden is nagenoeg alles mogelijk.

 

 
DAF Euro 6 model range
 
 


Hoe regel ik de financiering?

Wanneer u een truck heeft gevonden die aan al uw vereisten voldoet, is DAF ook een betrouwbare partner op het gebied van financiering. Met zijn unieke financieringsmogelijkheden, zoals innovatieve aanschaf- en leaseplannen die op persoonlijke wensen kunnen worden toegesneden, ondersteunt PACCAR Financial eigenaren van trucks nu al vele jaren. 

Meer informatie over financiering
 
DAF MultiSupport

Reparatie en onderhoud pakketten - MultiSupport

PACCAR Financial kan uw reparatie- en onderhoudskosten in uw leasecontract opnemen, evenals andere diensten, zoals de verzekering van uw truck, GAP-verzekering, wegenbelasting en tolvignetten.

Lees meer

 

Andere opties: een gebruikte DAF truck

Twijfelt u over de aanschaf van een nieuwe truck? Misschien past een ander alternatief beter bij uw omstandigheden. Via DAF Used Trucks kunt u kiezen uit duizenden vrijwel nieuwe trucks met de service van hetzelfde hoge kwaliteitsniveau. Of is leasing misschien een interessante optie? 

 

Ga naar de DAF Used Trucks site
 
 
DAF-Used-Trucks-First-Choice

dealer_locator_sales_advice Vragen?

Over het besluit tot aanschaf van een nieuwe truck moet niet te licht worden gedacht. Neem dus gerust contact op met uw DAF dealer voor deskundig advies.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook op deze website terecht.