DAF CF FAN
 

DAF CF FAN (6x2)

WERKT ALTIJD

 
  • Uitstekende wendbaarheid, dankzij een kleine draaicirkel
  • Biedt geweldige flexibiliteit
  • Robuuste aandrijflijn voor optimale voertuiginzetbaarheid
 

De CF FAN is ideaal voor het transporteren van bouwmaterialen via een laadbak met kraan opbouw. Dankzij de hefbare gestuurde naloopas wordt er een hoge mate aan flexibiliteit geboden, evenals maximale wendbaarheid. Dat is belangrijk voor het veilig (af)laden van bouwmaterialen op drukke, krappe bouwplaatsen.

De hefbare gestuurde achteras op de CF FAN staat garant voor een kleine draaicirkel en daarmee geweldige wendbaarheid. Dankzij de optionele 10-tons vooras en de 6x2 asconfiguratie kan de CF FAN een behoorlijke laadkraan huisvesten direct achter de cabine. Dit biedt zowel klanten als opbouwers een grote mate aan flexibiliteit en maakt maatwerkoplossingen mogelijk. En dankzij de robuuste aandrijflijn biedt de CF FAN een optimale voertuiginzetbaarheid.
 
Configureer uw voertuig
 
 
 
DAF-CF-FAD-Construction-main-visual-STS_9572

DAF Uptime Plus voor Construction

Tijd is geld binnen de bouwsector, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding

 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor bouwmaterialen