DAF CF FAQ
 

DAF CF FAQ (8x2)

WERKT ALTIJD

 
  • Uitstekende wendbaarheid, dankzij een kleine draaicirkel
  • Biedt geweldige flexibiliteit
  • Hoge aslast capaciteit voor een hoog maximaal laadvermogen
 

De CF FAQ is ideaal voor het transporteren van zware bouwmaterialen via een laadbak met kraan opbouw. De drie gestuurde assen bieden de CF FAQ een uitstekende mate aan flexibiliteit en maximale wendbaarheid. Dat is belangrijk voor het veilig (af)laden van bouwmaterialen op drukke, krappe bouwplaatsen.

De niet-aangedreven, gestuurde assen van het tridem zijn ook hefbaar, wat slijtage beperkt wanneer men leeg rijdt. En dankzij de twee gestuurde assen en de vooras stuurt de CF FAQ als een 4x2 terwijl een veel hoger laadvermogen mogelijk is. Dankzij de optionele 10-tons vooras en het tridem is de CF FAQ in staat om een zware laadkraan te huisvesten, zowel direct achter de cabine als achterop het chassis. Dit biedt zowel klanten als opbouwers een grote mate aan flexibiliteit, wat maatwerkoplossingen mogelijk maakt.
 
Configureer uw voertuig
 
 
 
DAF-CF-FAD-Construction-main-visual-STS_9572

DAF Uptime Plus voor Construction

Tijd is geld binnen de bouwsector, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding

 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor bouwmaterialen