Workshop-dealer-Header-efficient

Flexibel

Wanneer u naar een van onze dealers gaat voor een reparatie, hoe klein of groot ook, helpen ze u zo snel mogelijk.

 

Uw probleem is onze uitdaging

Wij weten maar al te goed dat wanneer uw truck niet rijdt, uw inkomsten onder druk staan of deadlines niet worden gehaald. Daarom doen we alles wat we kunnen om uw truck zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Wanneer u naar uw DAF dealer gaat, kunt u erop rekenen dat uw truck zo snel mogelijk wordt gerepareerd, zonder concessies aan de kwaliteit.

 

Snel, flexibel en efficiënt

DAF trucks zijn zo ontworpen dat reparatiewerkzaamheden in de meeste gevallen snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. U hoeft niet lang te wachten totdat een beschadigde truck is gerepareerd. U kunt ook bij uw DAF dealer terecht voor software-updates en andere technische vragen. Als een defect niet onmiddellijk kan worden opgelost, zoeken we een geschikt alternatief. We gaan pas aan de slag met uw truck nadat we u volledig op de hoogte hebben gebracht van de situatie en de kosten. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.

 

 

Het beste van het beste: DAF Master Technicians

Onze deskundige monteurs lossen vrijwel elk probleem op dat ze tegenkomen. Ze worden niet zomaar Master Technicians genoemd - ze bezitten alle mogelijke expertise en vaardigheden als het om DAF trucks gaat. Elk jaar wordt hun knowhow op de proef gesteld tijdens de competitie 'DAF European Technician of the Year'.

Dankzij deze expertise kunnen ze snel en efficiënt werken, waardoor er aanzienlijk wordt bespaard op manuren. Bovendien maken standaard markttarieven, een laag tarief per kilometer en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding reparaties bij een DAF dealer een uiterst aantrekkelijke optie. Bij DAF gaan we een stap verder. Zo geven we u een seintje wanneer het tijd is voor uw jaarlijkse APK, zodat we die ruim van tevoren kunnen inplannen.

 
DAF dealer

 

International Truck Service 

Onze service gaat veel verder dan de muren van onze werkplaatsen. Als uw truck in het buitenland strandt, doen we alles wat we kunnen om deze zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Een telefoontje naar onze International Truck Service (ITS) is genoeg. Ze nemen 24/7 de telefoon op en gaan uw probleem oplossen zodra u de situatie heeft uitgelegd. Uw contactpersoon houdt u op de hoogte van de vorderingen.

Wanneer komt er hulp?
Wat moet er worden gerepareerd?

Onze klanten waarderen de kwaliteit en transparantie van ons contact. Als u meer informatie wilt over onze International Truck Service of als u vragen heeft: we zijn 24/7 bereikbaar.

> Klik hier voor meer informatie over ITS of bel ons op 0031-402143000. Onze medewerkers helpen u graag!

 

 

5 redenen om een DAF werkplaats te kiezen

 Uw DAF dealer bezit de vaardigheden en de ervaring om u te helpen bij alle reparaties en elke vorm van onderhoud. Met behulp van geavanceerde diagnostische apparatuur houden hooggekwalificeerde serviceprofessionals uw truck in topconditie.

 
Meer informatie over de DAF dealer
 

 

BETTER SERVICE,

BETTER DAF