Workshop-dealer-Header-oil-pit

Professioneel

Elke klus is bij ons in vertrouwde handen. We leggen uit wat er moet gebeuren en houden u op de hoogte.

 

One Stop Shop

 

U kunt bij uw DAF dealer terecht voor reparaties, onderhoud, reparaties onder garantie, APK, schadeherstel en nieuwe of gebruikte trucks. Uw DAF dealer levert en installeert ook onderdelen, apparatuur en accessoires, zoals een 220 volt-omvormer, een magnetron, een koffiezetapparaat of koelkast, radio, GPS-systeem, achteruitkijkcamera en brandblusser. Uw DAF dealer verzorgt het allemaal. 

We zorgen altijd voor een ruime voorraad van de meest gevraagde reserveonderdelen, zodat we oponthoud tot een minimum kunnen beperken. Maar als u bijvoorbeeld zelf een nieuwe accu wilt bestellen, kunt u dit doen via uw eigen account in de DAF Webshop. En als het lastiger dan verwacht blijkt te zijn om een component te vervangen, doet uw DAF dealer het graag voor u. Onze technische specialisten zijn bovendien altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, kennen de specifieke problemen van elk type voertuig en kunnen u helpen de juiste diagnose te stellen wanneer u zelf twijfelt. Professioneel en efficiënt! 

 

 

We staan dag en nacht voor u klaar

Niemand kent onze DAF trucks zo goed als onze eigen specialisten. Met trainingsprogramma’s en cursussen houden deze experts hun vaardigheden en kennis van actuele technologieën up-to-date in een voortdurend veranderende wereld. Naast de vereiste expertise beschikken ze ook over de noodzakelijke scanapparatuur, universele diagnoseapparaten en andere cruciale tools. Zo kunnen we vrijwel altijd de juiste oplossing vinden voor uw probleem. En we begrijpen ook de problemen waarmee u soms wordt geconfronteerd.

Onderweg gestrand? We zijn zo snel mogelijk bij u. Een kleine reparatie? Met meer dan 1.100 locaties is er altijd een DAF dealer in de buurt. En wist u dat veel kleine reparaties ter plekke kunnen worden uitgevoerd? Dan bent u in een oogwenk weer onderweg.

 

 

Samen oplossingen zoeken

Of u nu een nieuwe, gebruikte of oude DAF rijdt, of zelfs een truck van een ander merk, onze specialisten helpen u met de nieuwste technieken en de juiste onderdelen in een mum van tijd weer op weg. We werken volledig transparant. Als een reparatie erg duur dreigt te worden, bespreken we dit met u en bieden u zo nodig een aantrekkelijke alternatieve oplossing. Wellicht kunnen we een tweedehands vervangend onderdeel vinden of hebben we het gevraagde onderdeel zelfs in onze TRP Shop, waar we een breed scala aan onderdelen voor elk type truck en trailer in voorraad hebben. En dat is misschien ook nog goedkoper!

 
DAF-parts-20080276
 

 

Ondersteunende service voor reparaties

 

Wilt u een (kleine) reparatie zelf uitvoeren, maar heeft u ook een beetje hulp nodig? Onze helpdeskmedewerkers bieden u graag de ondersteuning die u nodig heeft. En als het nog steeds niet lukt om de klus te klaren, bent u altijd welkom bij uw lokale DAF dealer. Zij ronden de klus vliegensvlug voor u af.

 

 

5 redenen om een DAF werkplaats te kiezen

 Uw DAF dealer bezit de vaardigheden en de ervaring om u te helpen bij alle reparaties en elke vorm van onderhoud. Met behulp van geavanceerde diagnostische apparatuur houden hooggekwalificeerde serviceprofessionals uw truck in topconditie.

 
Meer informatie over de DAF dealer
 

 

BETTER SERVICE,

BETTER DAF