Vos Transport
Vos Transport

Comfort en veiligheid zijn belangrijk

Arjan Vos, Vos Transport

 

We rijden nu bijna twee jaar met DAF, zegt Arjan Vos van Gebroeders Vos Transport. Van merk veranderen doen we niet zomaar. Van de overstap naar DAF hebben we geen moment spijt. Een van de doorslaggevende factoren om met de DAF-organisatie in zee te gaan was de mogelijkheid om het onderhoud in eigen beheer uit te voeren. Dat was niet bij alle merken mogelijk.

Het onderhoud doen we helemaal zelf in een eigen werkplaats. Het contact met DAF en de dealer verloopt altijd bijzonder prettig. En eventuele hulp, als wij er niet uitkomen, wordt altijd snel geboden. Verder past DAF gewoon goed bij onze onderneming. Prettige trucks om mee te rijden, prettige organisatie om mee te werken en prettig voor de portomonnee.

Daarom hebben we onlangs weer vier exemplaren aangeschaft: de DAF XF 430 FT Euro 6. Twee hebben een Space Cab en twee een Super Space Cab. Daarmee hebben we in totaal in nog geen 2 jaar 12 DAF Trucks in ons wagenpark. De twee XF Super Cabs gaan distributiewerkzaamheden in Nederland uitvoeren. De twee Super Space Cabs zetten we in voor internationaal transport.

Comfort en veiligheid voor onze chauffeurs vinden we belangrijk. Daarom zijn de DAF-trucks uitgerust met nagenoeg alle nieuwe systemen, waaronder Adaptive Cruise Control en Predictive Cruise Control. DAF organiseert trainingen daarmee. Die vinden onze chauffeurs erg leuk.

 
 

 

Arjan Vos, Sales Manager Gebr. Vos Transport in Zaltbommel

“De DAF XF’s zijn aantoonbaar een heel stuk zuiniger. Een fijne gedachte. Het totaalplaatje klopt gewoon.”

Arjan Vos

Chauffeurs zijn bijzonder te spreken over de XF’s. Vooral de cabine wordt als zeer stil ervaren. Het brandstofverbruik is buitengewoon goed. Dat merken we aan onze verbruiksmonitor. De DAF XF’s zijn aantoonbaar een heel stuk zuiniger. Een fijne gedachte. Het totaalplaatje klopt gewoon.

Zuinig rijden gaat eigenlijk vanzelf. Bovendien is het voor ons juist een spel om zo zuinig mogelijk te rijden. Het is een soort competitie onder de chauffeurs. Wie is de zuinigste rijder? We vergelijken dat per periode. Daarnaast hebben de DAF’s gewoon een mooie uitstraling. Rijden hiermee is absoluut geen straf.’

 

 

 

 

 

 
 

Facts & Figures

Vos Transport in Zaltbommel

colleagues_rgb_outline

100

Medewerkers

trucks

40

Voertuigen

trailers

70

Trailers

 
Vostransport.nl
 
 

Over Vos Transport

Met ca. 40 goed uitgeruste vrachtauto’s en meer dan 70 trailers verzorgt Vos Transport Zaltbommel dagelijks de binnenlandse distributie voor opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. Vos Transport Zaltbommel kan door het breed geoutilleerde wagenpark dat aan de laatste milieunormen voldoet, vrijwel iedere lading transporteren. Van deellading tot een complete lading verzorgen we het transport voor onze opdrachtgevers. Van goederen op het gebied van consumentenproducten tot aan conserven gestapeld op pallets. Op de thuisbasis in Zaltbommel zit een vakkundig team klaar om de transportopdrachten aan te nemen en vakkundig te begeleiden van A naar B.